Huur een chalet op camping Padjelanta

Camping Padjelanta is een gezellige, rustige camping en gunstig gelegen aan de rand van het Drents-Friese Wold en de Koloniën van Weldadigheid (kandidaat UNESCO Werelderfgoed). Ook het Holtingerveld, Dwingelerveld en de Wieden-Weerribben zijn op fietse goed bereikbaar. Heeft u geen tent, caravan of stacaravan, maar wilt u wel graag op onze camping in Drenthe verblijven? Dan kunt u bij ons overnachten in een comfortabele chalet of in een compleet ingerichte tent. Uw (klein)kinderen vermaken zich bij ons uitstekend op onze klimtoren, schommels of speelveld en tijdens het recreatieprogramma van ons animatieteam. Er is Wifi beschikbaar op de camping. Wifi-tickets zijn te koop bij onze receptie.

Ingerichte tenten

Ingerichte tent camping Padjelanta in Vledder

Op het veld ‘Kraanvogels’ hebben we een drietal compleet ingerichte tenten geplaatst. Een ideale manier voor mensen die geen tent hebben of op een luxere manier het campingleven willen ervaren. De tunneltent Jokkmokk is een volledig ingerichte tent met keuken en drie slaapcabines. De tent biedt ruimte en slaapplekken voor 4 tot 5 personen. De safaritenten Kvikkjokk en Kiruna zijn volledig ingerichte tenten voor 4 tot 5 personen. Daarnaast verhuren we een tweepersoonstrekkerstent Staloluokta. Alle plekken zijn aangesloten op water, afvoer en 10 ampère elektra.

Heeft u vragen of specifieke wensen neem dan gerust contact met ons op. Stuur een mail naar info@campingpadjelanta.nl. Bellen mag ook: 0521 38 2121 of 06 55 13 55 49.

Chalets

Op camping Padjelanta staan vier compleet ingerichte chalets. De chalets hebben een gunstige indeling: een woonkamer met keuken, twee aparte slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en toilet en zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. De chalets bieden veel privacy door de ruime, door bossingels van elkaar gescheiden kavels. Op het beschutte terras kunt u heerlijk zitten en genieten van uw vakantie in Drenthe. Tijdens uw verblijf mag u ook gebruik maken van alle faciliteiten op onze camping.

Heeft u vragen of specifieke wensen neem dan gerust contact met ons op. Stuur een mail naar info@campingpadjelanta.nl. Bellen mag ook: 0521 38 2121 of 06 55 13 55 49.