Faciliteiten op camping Padjelanta

Camping Padjelanta beschikt over alle faciliteiten voor een geslaagde vakantie. Tijdens het hoogseizoen zorgt het recreatieteam voor plezier en vermaak van uw (klein)kinderen. Ook zijn er diverse sport- en speelvoorzieningen. Voor uw krant, verse broodjes, vlees, vleeswaren en andere artikelen kunt u terecht bij de plaatselijke middenstand in Vledder (1 km). In het naastgelegen pannenkoekenhuis ‘Herberg de Wilde Hof’ kunt u genieten van heerlijke pannenkoeken of andere (vegetarische) gerechten. Of bezoek een van de andere restaurants in de omgeving waar u ook heerlijk kunt eten.

Speelvoorzieningen

Op het centraal gelegen speelveld van Padjelanta kunnen u en uw (klein)kinderen zich uitstekend vermaken. Het speelveld is omsloten door hoge dennenbomen en biedt volop ruimte voor voetbal (met verplaatsbare doelen), volleybal en andere spel- en sportactiviteiten. Ook zijn er diverse speeltoestellen: klimtoren, glijbaan, schommels, zandbak, jeu de boules baan en een tafeltennistafel.

Naast het speelveld ligt het Praathuis. Hier vindt u het recreatieteam en worden tevens activiteiten en spelletjes georganiseerd. In het hoogseizoen organiseren we wekelijks fietstochten, klaverjassen, sjoelen en bingo avonden.

Recreatieteam

In het hoogseizoen maakt camping Padjelanta gebruik van een professioneel recreatieteam. Het team bestaat uit twee enthousiaste, creatieve jongvolwassenen. Dagelijks organiseren ze een variatie aan activiteiten voor jong en oud zoals knutselen, sport en spel en kindertheater. ’s Avonds laten ‘Loek en Lot’ graag hun theatershow zien in de arena.

Het recreatieteam is vier weken aanwezig, volgens de zomervakantie in het noorden.

Faciliteiten van de camping

 • Wifi
 • Watertappunt
 • 6 ampère elektra (seizoensplaatsen)
 • 10 ampère elektra (stacaravans)
 • Sanitairblokken
 • Stortplaats chemisch toilet
 • Invalidentoilet en -douche (verwarmd)
 • Wasmachine en droger
 • Speelvoorzieningen
 • Animatieteam (zomer)
 • Laadpunt elektrische auto

Sanitair

Camping Padjelanta beschikt over een drietal schone, goedverzorgde sanitairblokken, waarvan twee gevestigd zijn in roodgeverfde blokhutten. Alle sanitairblokken zijn voorzien van toiletten en wastafels. In een van de blokken is een speciale afwas gelegenheid. De sanitairblokken zijn door hun verspreide ligging goed bereikbaar vanuit alle kampeer- plaatsen.

Eén sanitairblok ligt bij het sportveld en bestaat uit twee gebouwen. In het ene gebouw zit een verwarmde ruimte voor minder validen, voorzien van toilet, douche en wastafel. Deze ruimte is niet vrij toegankelijk voor iedereen. In het andere gebouw zijn toiletten, douches en wastafels voor algemeen gebruik. De stortplaats voor het chemisch toilet bevindt zich aan de buitenkant van dit gebouw.

Op het stacaravanterrein bevindt zich ook een stenen sanitairgebouw met toilet, douche en wastafel. Hier bevind zich ook het laadpunt voor elektrische auto’s.