Faciliteiten van Camping Padjelanta

Camping Padjelanta beschikt over moderne faciliteiten voor een geslaagde vakantie. Tijdens het hoogseizoen zorgt een professioneel recreatieteam voor plezier en vermaak van uw (klein)kinderen. Ook zijn er diverse sport- en spelvoorzieningen. Voor uw krant, verse broodjes en andere artikelen kunt u terecht bij de COOP in Vledder (1 km). In het hoogseizoen is de COOP dagelijks geopend.

Speelvoorzieningen

Op het centraal gelegen speelveld van Padjelanta kunnen u en uw (klein)kinderen zich uitstekend vermaken. Het speelveld is omsloten door hoge dennenbomen en biedt volop ruimte voor voetbal (met verplaatsbare doelen), volleybal en andere spel- en sportactiviteiten. Ook zijn er diverse speeltoestellen: klimtoren, glijbaan, schommels, zandbak, jeu de boules baan en een tafeltennistafel.

Naast het speelveld ligt het Praathuis. Hier vindt u het recreatieteam en worden tevens activiteiten en spelletjes georganiseerd. In het hoogseizoen organiseren we wekelijks fietstochten, klaverjassen, sjoelen en bingoavonden.

Recreatieteam

In het hoogseizoen maakt camping Padjelanta gebruik van een professioneel recreatieteam. Het team bestaat uit twee enthousiaste, creatieve jongvolwassenen. Dagelijks organiseren ze een variatie aan activiteiten voor jong en oud zoals knutselen, sport en spel en kindertheater. ’s Avonds laten ‘Loek en Lot’ graag hun theatershow zien in de arena.

Het recreatieteam is vier weken aanwezig, volgens de zomervakantie in het noorden.

Faciliteiten van de camping

  • Draadloos internet (WiFi)
  • Watertappunt
  • 6 ampère elektra (seizoensplaatsen)
  • 10 ampère elektra (stacaravans)
  • Wasmachine
  • Wasdroger
  • Invalidentoilet en -douche (verwarmd)

Sanitair

Camping Padjelanta beschikt over een drietal schone, goedverzorgde sanitairblokken, waarvan twee gevestigd zijn in roodgeverfde blokhutten. Alle sanitairblokken zijn voorzien van toiletten en wastafels. In een van de blokken is een speciale afwas gelegenheid. De sanitairblokken zijn door hun verspreide ligging goed bereikbaar vanuit alle kampeer- plaatsen.

Eén sanitairblok ligt bij het sportveld en bestaat uit twee gebouwen. In het ene gebouw zit een verwarmde ruimte voor minder validen, voorzien van toilet, douche en wastafel. Deze ruimte is niet vrij toegankelijk voor iedereen. In het andere gebouw zijn toiletten, douches en wastafels voor algemeen gebruik. De stortplaats voor het chemisch toilet bevindt zich aan de buitenkant van dit gebouw.

Op het stacaravanterrein bevindt zich ook een stenen sanitairgebouw met toilet, douche en wastafel.