Kamperen bij Padjelanta

Camping Padjelanta is een gezellige, rustige camping en gunstig gelegen ten opzichte van het Vledderveld en Dwingelderveld. De plaatsen voor toeristisch kamperen zijn ruim en bieden veel privacy door de aanleg van bossingels. Onze plaatsen zijn allemaal voorzien van water en 6 ampère elektra. Ook hebben onze gasten, tegen betaling, toegang tot draadloos internet (wifi). Uw (klein)kinderen vermaken zich bij ons uitstekend op onze klimtoren, schommels of speelveld en tijdens het recreatieprogramma van ons animatieteam.

Stacaravans

Onze camping beschikt over 185 staplaatsen voor een stacaravan. De ruime plaatsen (minimaal 150 m2) zijn gescheiden door bossingels. Hierdoor ervaart u de rust en privacy van een kleine camping. Elke plaats is aangesloten op water, afvoer en 10 ampère elektra. Padjelanta kenmerkt zich door een persoonlijke en gezellige sfeer. Onze gasten komen graag terug en sommige genieten al vele jaren bij ons op de camping.

Chalets

Wilt u liever overnachten in een comfortabele chalet? Op camping Padjelanta staan zeven compleet ingerichte chalets eigendom van de familie Boonstra. De chalets hebben een gunstige indeling: een woonkamer met keuken, twee aparte slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en toilet en zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. De chalets bieden veel privacy door de ruime, door bossingels van elkaar gescheiden kavels. Op het beschutte terras kunt u heerlijk zitten en genieten van uw vakantie in Drenthe. Tijdens uw verblijf mag u ook gebruik maken van alle faciliteiten op onze camping.

Camping Padjelanta in het kort

  • Speeltoestel
  • Speelweide
  • Ping-pongtafel
  • Jeu de Boules baan

Seizoensplaatsen

Door middel van bossingels is het kampeerterrein op onze camping verdeeld in ruime plekken. Hierdoor heeft u volop rust en privacy en zit u heerlijk beschut. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van alle faciliteiten op onze camping. Al onze gasten hebben toegang tot internet (wifi). Bij onze receptie kunt u een toegangscode kopen. De seizoensplaatsen op camping Padjelanta zijn voorzien van water, 6 ampère elektra en een aansluiting op de riolering. Het aansluiten van een toilet hierop behoort tot de mogelijkheden.

Onze seizoensplaatsen lopen van 1 april tot 1 november. Het is mogelijk uw toercaravan het hele jaar te laten staan.

Toeristische kampeerplaatsen

Komt u met de caravan of tent? Op de ruime kampeerplaatsen van camping Padjelanta kunt u optimaal genieten van uw vakantie of een heerlijk weekendje weg. Door alle kampeerplaatsen van elkaar te scheiden met bossingels heeft u volop privacy. Verder zijn alle kampeerplaatsen voorzien van 6 ampère elektra en water. Voor kleine tot middelgrote campers hebben we ook enkele speciale plaatsen beschikbaar.