Kamperen op camping Padjelanta

Camping Padjelanta is een gezellige, rustige camping en gunstig gelegen aan de rand van het Drents-Friese Wold en de Koloniën van Weldadigheid (kandidaat UNESCO Werelderfgoed). Ook het Holtingerveld, Dwingelerveld en de Wieden-Weerribben zijn op fietse goed bereikbaar. Uw (klein)kinderen vermaken zich bij ons uitstekend op onze klimtoren, schommels of speelveld en tijdens het recreatieprogramma van ons animatieteam. Ook is er Wifi beschikbaar op de camping. Wifi-tickets zijn te koop bij onze receptie. Komt u met een elektrische auto kun u die laden bij de laadpaal die aanwezig is op de camping.

Heeft u geen tent, caravan of stacaravan, maar wilt u wel graag op onze camping in Drenthe verblijven? Neem dan contact met ons op.

Toeristische kampeerplaatsen

Komt u met de caravan of tent? Op de kampeerplaatsen van camping Padjelanta kunt u optimaal genieten van uw vakantie of een heerlijk weekendje weg. De plaatsen voor toeristisch kamperen zijn ruim opgezet en door ze van elkaar te scheiden met bossingels heeft u volop privacy. Verder zijn alle kampeerplaatsen voorzien van 6 ampère elektra en water. Voor kleine tot middelgrote campers hebben we ook enkele speciale plaatsen beschikbaar. De camping is een prachtige uitvalsbasis om de omgeving wandelend of fietsend te verkennen. Ook zijn er volop mogelijkheden voor avontuurlijke en culturele uitstapjes. Reserveer uw kampeerplaats.

Camperplaatsen (in ontwikkeling)

Voor mensen die met hun camper reizen, hebben we het veld ‘Poolvossen’ ingericht met ruimte voor 12 campers. De mooie plekken zijn groen en allemaal voorzien van water, elektriciteit en een afvoer voor het vuilwater. Twee camperplekken beschikken over privé sanitair. In onze kruidentuin kunt u heerlijke, verse kruiden plukken en direct verwerken in uw maaltijden die u bereidt in de buitenkeuken, centraal gelegen op het camperveld onder een prieel. Als u buiten wilt ontbijten, lunchen, borrelen of dineren, dan kunt u een plekje zoeken aan een van de picknicktafels. Ook zijn er op dit camperveld BBQ-faciliteiten en mag u tijdens uw verblijf gebruik maken van de overige faciliteiten op onze camping. Reserveer uw camperplaats.

Camping Padjelanta in het kort

  • Familiecamping
  • Rustige camping
  • Ruime plekken
  • Honden toegestaan
  • Recreatieteam (zomer)
  • Wifi
  • Laadpaal elektrische auto

Seizoensplaatsen

Door middel van bossingels is het kampeerterrein op onze camping verdeeld in ruime plekken. Hierdoor heeft u volop rust en privacy en zit u heerlijk beschut. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van alle faciliteiten op onze camping. Al onze gasten hebben toegang tot internet (Wifi). Wifi-tickets zijn te koop bij onze receptie. De seizoensplaatsen op camping Padjelanta zijn voorzien van water, 6 ampère elektra en een aansluiting op de riolering. Het aansluiten van een toilet hierop behoort tot de mogelijkheden.

Onze seizoensplaatsen lopen van 1 april tot 1 november. Het is mogelijk uw toercaravan het hele jaar te laten staan. Reserveer uw seizoensplaats.

Stacaravans

Onze camping beschikt over 185 staplaatsen voor een stacaravan. De ruime plaatsen (circa 150 m2) zijn gescheiden door bossingels. Hierdoor ervaart u de rust en privacy van een kleine camping. Elke plaats is aangesloten op water, afvoer en 10 ampère elektra. Padjelanta kenmerkt zich door een persoonlijke en gezellige sfeer. Onze gasten komen graag terug en sommige genieten al vele jaren bij ons op de camping. Tijdens uw verblijf mag u ook gebruik maken van alle faciliteiten op onze camping. Reserveer een staplaats.